Hemma igen...

efter en "vecka" i grönkläder. Nja en vecka är det inte riktigt men det är iallfall en halv. Vi har tagit vaktat och beskyddat våra objekt. Det har varit roligt och lärorikt om man bortser från vissa missöden som uppstod vilket skapade slitningar inom gruppen. Ett tag funderade jag skarpt på att lämna in utrustningen för att jag inte orkade mer. Men man håller ut och när stressen släppte då trivdes man igen. Haha..
Men jag har överlag haft det underbart roligt tillsammans med er allihop som var på KFÖ i helgen.
Så här jättesnygg kan man vara i vår eminenta utrustning.




Det som dock var det jobbigaste med hela övningen var att jag var tvungen att lämna bort min ögonsten till barnvakt. Jag har saknat mitt troll varenda minut. Kände mig halv. Mitt hjärta var inte riktigt med eftersom det var lämnat hemma. Känslan av avsaknad fanns där hela tiden lurande under ytan. Mitt troll var först hemma hos sin moster för hon ville gå och bada med lilleman. Sedan har han varit på julskyltning och myst med sin mammas kusin och hennes barn. Tryggheten med att min son har haft det kanon är total. Nu ska hans mamma snart krypa in i sängen hos honom och snusa lite på sin bebis =)

SÖTNÖT


Ledig dag..

Ja idag har vi varit lediga ifrån skola och dagis. Och vad har vi gjort? Nej vi har inte gjort något vettigt idag. Vi sov länge och struntade i alla rutiner. Bara myste jag o min son. Kurade upp oss i soffan med täcken och kuddar o kikade på en film. Mellanmål åt vi i soffan och det tyckte trollet var gott.


till kvällen masade vi ut oss i snålblåsten. Hem till morfar och äta middag. Jag bjöd in oss själva..
Gott med ris och korvstroganoff.
Innan vi skulle åka hem hjälpte vi Marie att plocka in djuren.. Zeb satt på åsnan Lagom. Hoppas att jag får bilderna av pappa snart. Så sött.

Nu när jag kommer till detta med djuren så saknar jag mitt lilla monster som jag fick sälja. Liten och liten. Ja det kan diskuteras. Men iallafall. Han var med betoning på var min. Och jag saknar tiden med honom.

Jag har ett troll

Ett litet bus troll som heter Zeb. Det är min son jag talar om. Just nu sitter ha o häller ut alla pantburkar över hela golvet. Men vad gör väl det. Utanför mitt fönster döönar byggmaskinerna ikapp med Zebs musik här inne. Det låter underbart när kastrullerna får sig en genomgång.. NOT.


Mitt utslagna troll

Tvätten är avklarad när trollungen min var på dagis. Det är skönt att han trivs såpass bra på dagis att jag känner mig kanon trygg med att lämna honom när jag är i skolan eller ska plugga hemma. Idag var sista dagen denna vecka. Nu ska vi bara ha mys lång helg.
Vi hoppas på fint väder imorgon. För då ska vi ut och busa.

Jag är superkass..

på detta att komma ihåg att blogga. Men men

Just nu orkar jag ingenting. Men nu har jag lite kompletteringar att komma ikapp med. Men 2 slutprov för denna terminen är avklarade och det känns som om det gick ok på det jag hade idag..

Men när jag vänder ryggen till här hemma ser det ut på detta viset :

Lilleman sitter på bordet och är hur lycklig som helst. Jag har en klätterapa till barn. Undrar var han har fått det ifrån. Det finns ett talesätt som säger att det finaste man har det sätter man på bordet medan det fulaste man har kryper själv dit. hmm min son är ju det vackraste i hela världen för mig.

Dagarna bara rusar fram just nu skola, dagis, insu hit och insu dit.
När ska jag ha tid att ta hand om mig?
Visst en utbildning är viktigt så jag kan få ett jobb och ta hand om min älskade son men just nu känns allt tungt. Vill ha bra betyg, vill jobba men någonstans måste gränsen gå. Jag är INTE Wonderwoman. Jag kan inte allt.


EGO i sin nya friss

RSS 2.0